Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj Napoca

 

 

              

   

    Anunturi Legaturi utile

Home
Despre noi
Echipa Manageriala
Admitere
Sistem de invatamant
Infrastructura
Activitati extracurriculare
Contact
Informatii Publice
E-Learning
Lectie demonstrativa

 

Despre ...

 

Patronul Spiritual
Clujul universitar
Localizare
Galerie de poze
Evenimente
Parteneriate

 

 

 

 

 

 Internaţionale :

           Tabere internaționale și schimburi de experiență cu Școala de Poliție din Ličge - Regatul Belgiei, în baza Acordului de Parteneriat semnat la data de 23.05.2013, la Liege.

 

            Schimburi de experiență pe teme de specialitate, realizate cu Școala de Subofițeri de Poliție din Adyliget, Ungaria, în baza Acordului de Parteneriat încheiat la 26.05.2005.

            Schimburi de experiență pe teme de specialitate, realizate cu Școala Medie de Ordine Publică din Miskolc, Ungaria.

            Stagii internaționale de practică, reciproce, cu Universitatea de Poliție din Hahn, Landul Renania-Palatinat, Germania.

 

            Stagii internaționale de practică, reciproce, cu Academia de Poliție din Nienburg, Landul Saxonia Inferioară, Germania.

           

         

            Schimburi de experiență pe teme de specialitate, realizate cu Școala de Poliție din Katowice, Polonia.

            Participare la conferințe internaționale și schimburi de experiență cu Școala de Poliție din Holesov, Republica Cehă.

 

            Tabere internaționale și schimburi de experiență cu Școala de Poliție din Kosice, Slovacia.

 

            Participare la conferințe și tabere internaționale de pregătire cu Școala de Poliție din Pezinok, Slovacia.

 

 

 

       Cu societatea civilă şi alte instituţii:

           

               

             Protocol de Cooperare încheiat între Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Corpul Național al Polițiștilor, semnat la data de 05.07.2019.

             Protocol de Cooperare încheiat între Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Direcția Generală Poliția Locală Cluj-Napoca și Inspectoratul Școlar Județean Cluj, semnat la data de 25.04.2019

            Protocol privind colaborarea dintre Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, semnat la data de 16.04.2019.

            Protocol de Colaborare între Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir” - Facultatea de Drept Cluj-Napoca și Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca,  semnat la data de 20.03.2019.

            Protocol de Colaborare privind promovarea și realizarea unor obiective de interes comun între Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Școala Gimnazială Internațională Spectrum,  semnat la data de 12.10.2018.

            Protocol de Colaborare încheiat cu Asociația Internațională a Polițiștilor - Regiunea 4 Cluj, privind promovarea și realizarea unor obiective de interes comun,  semnat la data de 05.06.2018.

          Plan de cooperare privind promovarea și realizarea unor obiective de  interes comun între Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni și Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, semnat la data de 14.05.2018.

           Protocol de colaborare încheiat cu Facultatea de Drept Cluj-Napoca din cadrul Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir”, semnat la data de 01.02.2018.

           Protocol privind promovarea și realizarea unor obiective de  interes comun între Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, semnat la data de 12.01.2018.

            Protocolul de Colaborare încheiat cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj privind asigurarea concordanţei între cerinţele muncii operative axate cu precădere pe calitatea activităţii de cercetare penală și pregătirea teoretică și practică a elevilor Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, semnat la data de 06.05.2015.

            Protocol de colaborare încheiat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului - Centrul Comunitar Județean - Complexul de Servicii Sociale Comunitare pentru Copii și Adulți Cluj, semnat la data de 26.01.2015.

            Protocol de cooperare încheiat cu Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, semnat la data de 14.03.2014.

            Protocol de cooperare instituțională încheiat cu Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea, semnat la data de 06.02.2014.

            Protocol de colaborare încheiat cu Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, semnat la data de 04.02.2014.

 Protocol de colaborare încheiat cu Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, semnat la data de 31.10.2013.

 Protocol privind colaborarea dintre Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Muzeul Etnografic al Transilvaniei pentru cultivarea respectului față de tradițiile naționale și creșterea calității actului didactic, semnat la data de 16.09.2013.

             Protocol de cooperare privind promovarea artelor marțiale și perfecționarea în domeniul autoapărării a cadrelor și elevilor școlii, încheiat cu Clubul de Arte Marțiale ”Budo-Seishin” București,  semnat la data de 25.03.2013.

             Protocol de cooperare în domeniul prevenirii corupției, încheiat cu Asociația Pro Democrația, Club Cluj-Napoca, semnat la data de 05.02.2013.

             Protocol de colaborare încheiat cu Grupul Școlar Industrial Tehnofrig Cluj-Napoca, semnat la data de 19.03.2012.

             Protocol încheiat cu Inspectoratul de Poliție Județean Cluj pentru integrarea învățământului cu practica desfășurată în unitățile de poliție, semnat la data de 07.01.2012.

            Acord de parteneriat încheiat cu Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, semnat la data de 11.02.2011.

             Protocol de colaborare încheiat cu Ministerul Apărării Naţionale - Divizia 4 Infanterie Gemina”,  semnat la data de 02.02.2011.

             Protocol de colaborare încheiat cu Arhiepiscopia Română a Vadului, Clujului şi Feleacului şi  Radio Renaşterea, semnat la data de 04.01.2011.

             Protocol de colaborare încheiat cu Asociația ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, semnat la data de 28.12.2010.

             Protocol de colaborare încheiat cu Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni - semnat la data de 05.11.2010.

            Plan de cooperare încheiat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj, - semnat la data de 15.10.2010.

             Protocol de parteneriat educaţional încheiat cu Universitatea „Bogdan Vodă” Cluj-Napoca,  semnat la data de 08.03.2010.

             Protocol de colaborare încheiat cu Academia Română - Centrul de Studii Transilvane Cluj - semnat la data de 29.09.2009.

            Protocol de cooperare încheiat cu Administrația Națională a Penitenciarelor - Penitenciarul Gherla - semnat la data de 05.11.2008.

            Protocol de cooperare încheiat cu Arhivele Naționale - Direcția Județeană Cluj - semnat la data de 04.04.2008.

            Protocol de cooperare încheiat cu Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, semnat la data de 03.04.2008.

            Protocol de colaborare încheiat cu Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei Cluj-Napoca, semnat la data de 23.01.2007.

            Plan de colaborare cu Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală, semnat la data de 03.10.2005.