Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj Napoca

 

 

              

   

     
 

 

 

 

 

   

 înapoi

 

 

            

14.01.2021 Definirea conceptului comun de TUTORE

 

În data de 14 ianuarie 2021 a avut loc prima întâlnire online a echipelor de experți ale celor trei parteneri TRIDENT, vizând elaborarea produsului intelectual O1 - ”Elemente de bază ale standardului ocupațional pentru tutori”. Cei trei parteneri au prezentat materiale privind modul de organizare a stagiului de practică al elevilor/studenților proprii și responsabilitatea tutorilor și coordonatorilor de practică.

   Școala Cluj, ca organizație lider a acestui produs, a propus o definiție a conceptului de TUTORE în contextul Proiectului Trident: ”Tutore de practică pentru învățământul polițienesc”, acesta fiind ”polițistul care se ocupă de îndrumarea și urmărirea activității elevilor și studenților instituțiilor de învățământ polițienesc, aflați în stagiul de practică”. Partenerii din Ungaria și Germania au fost de acord cu această propunere.

   Au fost aprobate și metodele de lucru și de comunicare în cadrul procesului de realizare a acestui produs intelectual.

 

 

 

04.01.2021 Demararea a trei produse intelectuale TRIDENT

 

În luna ianuarie 2021 au fost demarate lucrările la trei dintre produsele intelectuale care vor fi realizate pe parcursul Proiectului TRIDENT ”Guiding the guide - an European approach of police intership”. Este vorba despre O1 - ”Elemente de bază ale standardului ocupațional pentru tutori”, O7 - ”Platforma educațională TRIDENT” și O4 - ”Ghidul de organizare și desfășurare a stagiului de practică”.