Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj Napoca

 

 

              

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 înapoi

18.12.2013 Curs de management al stresului la final

 

            Cursurile de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementul stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, derulate prin Centrul de Excelenţă creat în cadrul şcolii noastre, sunt absolvite de către a patra serie de agenţi (9-18 decembrie 2013).

 

 

13.12.2013 Poliţişti locali la absolvire

 

            Cea de a patra serie de poliţişti locali pregătită de şcoală noastră (începând cu data de 16 septembrie 2013), îşi finalizează instruirea. Din cei 23 de cursanţi, 18 au provenit din judeţul Cluj, 4 din Sălaj şi 1 din Mureş.

 

 

01.12.2013 În pas de defilare

 

            Conducerea instituţiei - director comisar şef Stoica Laurenţiu şi director adjunct comisar şef dr. Rusu Gabriel - şi un detaşament de 24 de elevi s-au alăturat autorităţilor locale şi judeţene, la activităţile organizate cu prilejul sărbătoririi a 95 de ani de la Unirea Transilvaniei cu vechea Românie.

 

 

29.11.2013 Avansări şi mulţumiri de Ziua Naţională

           

            La şedinţa festivă dedicată sărbătoririi Zilei Naţionale a României, au fost avansaţi înainte de termen, pentru merite deosebite, inspector Boie Călina - la gradul de inspector principal şi agent principal Tămaş Ciprian - la gradul de agent şef adjunct. Agent Ispas Mihaela a fost avansată la termen la gradul de agent principal iar comisar Soroceanu Constantin a fost onorat pentru trecerea în rezervă începând cu data de 1 decembrie.

            Pentru implicarea în proiectul cu finanţare europeană BIA, inspector principal Raus Alina şi comisar şef Moldovan Florin au primit mulţumiri scrise din partea inspectorului general al Poliţiei Române, chestor şef de poliţie Petre Tobă.

            Activitatea colegelor noastre agent şef adjunct Dărăban Mariana şi agent principal Haiduc Laura a fost recompensată cu mulţumiri scrise din partea directorului şcolii.

 

 

18-27.11.2013 Curs la Centrul de Excelenţă

 

            O a treia serie de cursanți ai Centrului de Excelenţă urmează cursul de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementul stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”.

 

26.11.2013 Vizita unor procurori europeni

 

            Găzduim o delegaţie de procurori din Spania şi Slovacia, sosiţi pentru un schimb de experienţă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Le este prezentată curricula şcolii şi apoi vizitează instituţia.

 

 

08.11.2013 Oră de bilanţ şi jurământ

 

            În cursul dimineţii are loc prezentarea bilanţului activităţii instituţiei pentru anul şcolar 2012-2013. Aceasta are loc în amfiteatru, în prezenţa tuturor angajaţilor şi elevilor şcolii.

            La ora 10.00, în cadrul unei festivităţi emoţionante, cei 160 de elevi ai anului I depun jurământul militar.

 

 

 

26.10-02.11. 2013 În vizită la Poliţia de Intervenţie din Boblingen

 

            În perioada 26 octombrie - 2 noiembrie, o delegaţie a şcolii - formată din 3 cadre şi 4 elevi de anul II - a efectuat o vizită de studiu la Şcoala de Poliţie de Intervenţie din Boblingen, landul Baden Wurttenberg.

 

 

31.10.2013 Parteneriat cu Academia de Poliţie

 

            O delegaţie de studenţi şi cadre de la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti efectuează în perioada 30-31 octombrie 2013 o vizită de documentare la şcoala noastră, prilej cu care este semnat şi un protocol de colaborare între cele două instituţii.

 

 

15-23.10.2013 Curs al Centrului de Excelenţă

 

            Sub cupola Centrului de Excelenţă, în perioada 15-23 octombrie, are loc un al doilea curs de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementului stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”.

 

 

11-13.10.2013 Tabără de instruire

 

            Este organizată ediţia a VI-a a proiectului ”Împreună în Europa, pentru siguranţa comunităţii. Tabără internaţională de instruire poliţienească”, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Cluj şi al Asociaţiei ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

            Din partea şcolii clujene au participat 20 de elevi ai şcolii de anul I şi 5 elevi de la Şcoala de Poliţie din Pezinok. Cei 25 de elevi au fost împărţiţi în 5 echipe, corespunzând culorilor verde, roşu, galben, albastru şi mov, care au avut de parcurs mai multe probe, contra cronometru. La final, culoarea verde a triumfat.

 

 

 

 

10-14.10.2013 Delegaţie din Slovacia

 

            Găzduim o delegaţie formată din 3 cadre şi 5 elevi de la Şcoala de Poliţie din Pezinok - Republica Slovacă, invitată să participe la proiectul ”Împreună în Europa, pentru siguranţa comunităţii. Tabără internaţională de instruire poliţienească”.

 

 

03.10.2013 Oaspeţi liceeni

 

            Şcoala este vizitată de către 80 de elevi din anii terminali de la Colegiul Tehnologic ”Ana Aslan” şi Colegiul Naţional ”George Coșbuc”. Aceştia participă la ore în Amfiteatru şi la Centrul de Simulare şi vizitează baza sportivă şi Muzeul şcolii.

 

 

01.10.2013 Prima zi de şcoală

 

            Cei 160 de elevi ai promoţiei 2013-2015 trec prin emoţiile primei lor zile de şcoală în uniforma de poliţie. La cursul festiv cu care a debutat ziua au luat cunoştinţă de curricula educaţională a celor doi ani de pregătire şi le-au fost prezentaţi viitorii lor profesori.

 

 

27.09.2013 Promovarea ofertei educaţionale

 

            În scopul promovării imaginii organizaţiei şi a ofertei educaţionale, participăm la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, organizată vineri, 27 septembrie 2013, la Cluj Arena, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

 

 

26.09.2013 Vizită  lituaniană

 

           Primim vizita domnului Aleksandravicius Aleksandras - şeful Centrului de Dresaj Canin din Lituania, însoţit de domnul inspector de poliţie Poroşanu Marin-Viorel, din partea Centrului Chinologic ”Dr. Aurel Greblea” Sibiu. Oaspetele din Lituania se află în România într-o vizită de studiu pe tema dresajului câinilor de serviciu

 

 

19-20.09.2013 Convocare metodică

 

            Găzduim convocarea metodică “Contribuţia Comisiei pentru Curriculum la creşterea calităţii educaţiei în Şcolile de agenţi de poliţie din România”. Obiectivele sale au fost: evaluarea modului de realizare a obiectivelor şi îndeplinirea sarcinilor Comisiei pentru curriculum, conform Planului operaţional anual 2012-2013; stabilirea unor repere organizatorice şi administrative la debutul noului an şcolar; schimb de bune practici educaţionale între şcolile de poliţie.

 

 

16-25.09.2013 Curs de formare

 

            Sub cupola Centrului de Excelenţă are loc primul curs de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementului stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, de după finalizarea derulării Proiectului BIA. Cursul are două componente: una teoretică (16-20 septembrie) şi una practică (23-25 septembrie).

 

 

13.09.2013 Admiterea, la final

 

     Sunt afişate rezultatele finale ale examenului de admitere, punctajul maxim, de 89 de puncte, revenindu-i clujeanului Haţ Alin. Ultimul punctaj de admitere a fost de 57 de puncte. În cazul minorităţilor etnice, au fost ocupate doar 2 locuri la romi şi 7 la alte minorităţi, locurile rămase neocupate urmând a fi redistribuite.

     Dintre cei 154 de tineri admişi - 145 pe locurile generale şi 9 pe locurile pentru minorităţi -, 32 sunt fete, iar 122 sunt băieţi. Cei mai mulţi boboci provin din judeţele Cluj - 29, Maramureş - 23 şi Bistriţa-Năsăud - 18.

 

 

12.09.2013 Proba scrisă a examenului de admitere

 

Cei 303 candidaţi rămaşi în cursă pentru examenul de admitere 2013 susţin joi, 12 septembrie, examenul scris de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, la alegere dintre engleză şi franceză. Acesta a avut loc la sediul Liceului Tehnologic nr. 1 Cluj-Napoca.

 

 

09.10.09.2013 Probele sportive ale admiterii

 

Dintre cei 443 de candidaţi (102 fete şi 341 de băieţi), 303 (68,4%) au îndeplinit baremele fizice. Dintre fete, un număr de 46 (45% din total) au reuşit să treacă de verificarea medicală, alergarea de viteză, aruncarea mingii medicinale şi proba de alergare de rezistenţă. La băieţi, procentajul este mai mare: 257 de băieţi, respectiv peste 75%, reuşind să treacă de aceste probe eliminatorii.

 

 

07-08.09.2013 Încrieri pentru examenul de admitere

 

            Un număr de 443 de candidaţi s-au înscris la sediul şcolii pentru examenul de admitere sesiunea 2013: 341 de bărbaţi şi 102 femei. Dintre aceştia, 8 candidaţi aparţin etniei maghiare, 3 etniei rome, 3 etniei ucrainene, 1 etniei germane şi 1 etniei slovace.

            Anul acesta, şcoala de poliţie clujeană a scos la concurs 160 de locuri, dintre care 6 sunt repartizate pentru tinerii de etnie romă iar 9 pentru reprezentanţi ai altor minorităţi naţionale.

 

 

12-13.08.2013 Vizită de documentare din Republica Moldova

 

            O delegaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova a vizitat sediul şcolii noastre, scopul fiind acela de documentare în domeniul formării personalului, în vederea înfiinţării în Republica Moldova a unei unităţi multifuncţionale de formare iniţială şi continuă.

 

 

 

08-12.07.2013 Workshop de tactică în Polonia

 

             O delegaţie a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a participat la un workshop de metodică şi training vizând tehnicile şi tacticile de intervenţie poliţienească, organizat de Şcoala de Poliţie din Katowice - Polonia. La workshop au participat instructori din şcolile şi structurile operative de poliţie şi cele aparţinând altor forţe de intervenţie din Polonia, precum şi invitaţi din Cehia, România, Serbia şi Slovacia. Tema principală a workshopului a fost ”Stoparea persoanelor violente şi periculoase, prin folosirea măsurilor coercitive directe”.

 

 

 

28.06.2013 Festivitate de absolvire a promoţiei 2011-2013

 

A opta promoţie de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a părăsit băncile şcolii. Cursul festiv, urmat de festivitatea de absolvire şi de repartiţie, au marcat debutul în carieră a 144 de noi agenţi de poliţie pregătiţi la Cluj-Napoca. Anul acesta, şeful  promoţiei este clujeanul Paşca Răzvan-Petrişor, cu media 9,59, urmat de Zaha Elena-Cristina, din judeţul Sălaj - cu media 9,54, şi de Moldovan Gabriel-Bogdan, din judeţul Mureş - cu media 9,43.

 

 

 

 

12-13.06.2013 Conferinţa de închidere a Proiectului BIA

 

            Inspectoratul General al Poliției Române (I.G.P.R.) şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au organizat Conferinţa de închidere ”Gestionarea stresului poliţienesc” a proiectului „Crearea unui Centru de Excelenţă în pregătirea profesională iniţială şi continuă, pe linia managementului stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii, bazat pe transfer de inovaţie de la partenerii străini (Proiect BIA)”, finanţat prin Lifelong Learning Programme, Subprogramul Leonardo da Vinci şi având ca parteneri străini Bereitschaftspolizeipräsidium Baden-Württemberg - Germania şi Országos Rendőr-Főkapitányság - Poliţia Naţională Maghiară. Conferinţa a avut loc la Hotelul Napoca.

 

   

 

26-29.05.2013 Misiune în Serbia

 

O delegaţie a şcolii a participat la conferinţa regională ”Integrarea membrilor grupurilor minoritare în structurile poliţiei”, organizată la Centrul de Pregătire Poliţienească Iniţială din Sremska Kamenica - Republica Serbia, cu sprijinul OSCE Serbia. Au participat reprezentanţi de instituţii de învăţământ poliţienesc din Albania, Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Germania, Muntenegru, România şi Serbia.

 

 

23.05.2013 Semnare acord cu Belgia

 

            Iniţiate în toamna anului 2011, relaţiile de colaborare dintre Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca şi Şcoala de Poliţie din Provincia Ličge - Regatul Belgiei au fost oficializate în data de 23 mai prin semnarea, la Ličge, a Acordului de Parteneriat dintre cele două şcoli.

 

 

 

22.05.2013 Olimpiada, etapa pe armă

 

            La Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina este organizată competiţia şcolară „Olimpiada competenţelor specializate”, etapa „Pe armă”. La această activitate au participat 25 de elevi aparţinând seriei 2011-2013, dintre care 7 din partea şcolii clujene. La finalul competiţiei, am reuşit să câştigăm locul III, prin elevul Paşca Răzvan, şi prima menţiune, prin eleva Zaha Cristina. 

 

 

21-22.05.2013 Convocare pe linia informaţiilor clasificate

 

            În perioada 21-22.05.2013, Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (D.I.P.I.) a organizat în şcoala noastră o convocare pe linia protecţiei informaţiilor clasificate în vederea aplicării şi implementării în mod unitar a Standardelor naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România.

 

 

 

30.04.2013 Absolvire poliţişti locali

 

            Are loc festivitatea de absolvire a seriei a III-a de poliţişti locali (18 cursanţi din judeţele Cluj, Maramureş şi Sălaj) care s-au iniţiat în carieră, timp de trei luni, în şcoala noastră.

 

 

 

24.04.2013 Olimpiada competenţelor specializate

 

            Are loc ”Olimpiada  competenţelor specializate”, faza pe şcoală. Au participat 38 de elevi de anul II, punctajul cel mai mare revenindu-i elevului Răzvan Paşca.

 

22-24.04.2013 Oaspeţi de la Miskolc

 

            O delegaţie de la Şcoala Medie de Ordine Publică din Miskolc - Ungaria a efectuat o vizită la sediul şcolii clujene. Delegaţia maghiară a fost condusă de către colonel de poliţie István Bagi, directorul şcolii din Miskolc.

 

 

16.04.2013 Alarmă!!!

 

            Elevii anului II participă la un exerciţiu de alarmare, urmat de un marş de fortificare pe ruta Cluj-Napoca - Valea Seacă, Comuna Baciu, Sat Popeşti şi retur, pe o distanţă de aproximativ 20 km. Cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Avram Iancu” al Judeţului Cluj - Serviciul Protecţie Civilă, a fost simulată organizarea şi gestionarea intervenţiei pentru stingerea unui incendiu izbucnit la liziera pădurii.

 

 

04-05.04.2013 Întâlnire de consorţiu BIA

 

            În cadrul Proiectului BIA, la sediul şcolii are loc o nouă întâlnire de consorţiu, cu participarea reprezentanţilor partenerilor germani şi maghiari şi ai I.G.P.R.

 

 

04.04.2013 Demonstraţie canină

 

            Alături de elevii şcolii, în ciuda ploii torenţiale, peste 500 de elevi, provenind de la diferite instituţii de învăţământ clujene, ”au luat cu asalt” Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca pentru a asista, pe baza sportivă, la o demonstraţie canină, realizată de colegii din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu - Biroul Cercetare Ştiinţifică şi Misiuni.

 

 

01-02.04.2013  Şcoala de poliţie, altfel

 

            În spiritul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” sau ”Şcoala altfel”, şcoala clujeană de poliţie a fost vizitată de peste 120 de elevi de liceu şi copii de grădiniţă din Oradea şi Cluj-Napoca.

 

 

25.03.2013 La mulţi ani de Ziua Poliţiei!

 

            Are loc şedinţa festivă cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române. Cu acest prilej, 10 colegi sunt avansaţi în gradul următor.

 

 

20-23.03.2013 În vizită la Chişinău

 

O delegaţie din cadrul şcolii noastre s-a deplasat la Chişinău, pentru a participa la conferinţa internaţională „Probleme actuale privind protecţia şi securitatea persoanelor implicate în procesul penal”, organizată de către Academa „Ştefan cel Mare” din Chişinău - Republica Moldova, în colaborare cu Fundaţia „Hanns - Seidel”, Bavaria. La conferinţă au participat delegaţii din 6 ţări: Rusia, Ucraina, Germania, Azerbaijan, România şi Republica Moldova.

 

 

19.03.2013 Ziua Porţilor Deschise

 

            ”Ziua Porţilor Deschise”, ediţia a IX-a, a adus aproximativ 300 de vizitatori la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”. La începutul vizitei, oaspeţii au aflat câteva lucruri despre istoricul instituţiei şi despre patronul spiritual al şcolii şi au vizitat o sală de clasă. Traseul a continuat cu baza sportivă, Simulatorul de trageri şi Muzeul şcolii. 

 

 

18.03.2013 Emeric Imre, elev pentru o zi

 

            Cunoscutul interpret clujean de muzică folk Emeric Imre a acceptat invitaţia lansată de noi de a fi... elev pentru o zi, fiind eroul principal al celei de a şaptea ediţii a evenimentului de promovare a imaginii Poliţiei Române şi a ofertei educaţionale a şcolii de poliţie clujene „Elev al Şcolii de Poliţie pentru o zi”.

            După ce a îmbrăcat uniforma de elev, invitatul de onoare s-a integrat în rândul colegilor săi de o zi şi a participat mai întâi la o lecţie de criminalistică de ridicare de amprente. A urmat o şedinţă practică de utilizare a armamentului în simulatorul de trageri al şcolii clujene de poliţie.

 

 

 

17.03.2013 Studenţi de la Nienburg în practică

 

            În perioada 10-17 martie, o delegaţie de studenţi de la Academia de Poliţie din Nienburg, Saxonia Inferioară - Germania, a efectuat la şcoala noastră un stagiu internaţional de practică.

 

 

14.03.2013 Demonstraţie S.R.I.

 

            Elevii şcolii au parte de o lecţie atipică: câteva repere teoretice privind ”Modul de acţiune în cazul atentatelor teroriste, precum şi în cazul descoperirii unor obiecte susceptibile de a conţine materiale explozive sau periculoase”, urmate, pe platoul şcolii, de un exerciţiu practic de intervenţie pirotehnică, în cazul descoperirii unui colet suspect.

 

 

12.03.2013 Promovăm oferta educaţională

 

            La sediul din Cluj-Napoca al Fundaţiei ”Clujul Are Suflet” are loc o activitate de promovare a ofertei educaţionale a şcolii, fiind prezenţi 18 tineri cu vârsta între 14 şi 18 ani.

 

 

21-23.02.2013 Curs practic BIA

 

Organizăm ultimul curs de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementului stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, componenta practică, din cadrul Proiectului  BIA-WP6.

 

 

18-20.02.2013 Curs practic BIA

 

Găzduim al treilea curs de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementului stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, componenta practică, din cadrul Proiectului  BIA-WP6.

 

 

14-16.02.2013 Curs practic BIA

 

Are loc la sediul şcolii al doilea curs de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementului stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, componenta practică, din cadrul Proiectului  BIA-WP6.

 

 

 

13.02.2013 O ”Rază de Soare”

 

            Dovedind parteneriatul şcolii cu comunitatea, primim vizita unui grup de 15 copii şi 3 educatoare de la Grădiniţa ”Rază de Soare” din Cluj. Micuţii văd cu acest prilej sala şi terenurile de sport, interiorul unei maşini de poliţie, Muzeul şcolii şi Simulatorul de trageri.

 

 

11-13.02.2013 Curs practic BIA

 

Găzduim primul curs de formare a agenţilor de poliţie în domeniul „Managementului stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, componenta practică, din cadrul Proiectului  BIA, prevăzut a se desfăşura în Work Package 6 (WP6). Au fost formaţi 20 de agenţi din judeţele Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sălaj şi Sibiu.

 

 

07.02.2013 Demonstraţie S.I.A.S.

 

            Elevii anului I şi cursanţii de la Poliţia Locală au participat la o demonstraţie oferită pe baza sportivă a şcolii de către colegii de la I.P.J. Cluj - Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (S.I.A.S.).

 

 

04-06.02.2013 Activităţi BIA

 

            În perioada 4-6 februarie, instituţia noastră găzduieşte o nouă întâlnire de consorţiu în cadrul Proiectului BIA, la care participă, alături de echipa de proiect a şcolii, reprezentanţi ai M.A.I., ai I.G.P.R. şi ai partenerilor din Germania şi Ungaria.

            În aceeaşi perioadă, are loc cursul de formare a formatorilor (pregătirea practică) din cadrul proiectului BIA-WP6.

 

 

04.02.2013 Al treilea curs pentru poliţiştii locali

 

            Începe cursurile a treia serie de poliţişti locali pregătiţi de şcoala noastră: 17 cursanţi din judeţele Cluj - municipiul Turda, Maramureş - municipiul Baia Mare şi Sălaj - municipiul Zalău. Durata pregătirii este de 3 luni, până la data de 3 mai 2013.

 

 

 

28.01-01.02. 2013 Curs teoretic BIA

 

            Găzduim al cincilea curs teoretic de formare a agenţilor de poliţie în domeniul “Managementul stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, din cadrul proiectului BIA - WP5. În cadrul acestei activităţi, au fost formaţi 32 de agenţi de poliţie din ţară.

 

 

 

20-25.01.2013 Studenţi germani în practică

 

            O delegaţie de studenţi de la Şcoala de Poliţie din Hahn a efectuat o vizită de documentare la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, în perioada 20-25.01.2013.

 

 

       

 

21-25.01.2013 Curs teoretic BIA

 

            La sediul şcolii a avut loc al patrulea curs teoretic de formare a agenţilor de poliţie în domeniul “Managementul stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, din cadrul proiectului BIA - WP5, la care participă 33 de agenţi de poliţie.

 

 

 

22-24.01.2013 Convocare metodică

 

            Are loc convocarea metodică cu tema ”Metode şi mijloace didactice moderne utilizate în procesul de formare a agenţilor de poliţie”.

 

 

19-27.01.2013 Săptămâna Internaţională la Hahn

 

            O delegaţie de profesori şi elevi ai şcolii noastre a participat la evenimentul ”Săptămâna Internaţională”, organizat de Şcoala de Poliţie din Hahn.

 

14-18.01.2013 Curs teoretic BIA

           

            Găzduim al treilea curs teoretic de formare a agenţilor de poliţie în domeniul “Managementul stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, din cadrul proiectului BIA - WP5. În cadrul acestei activităţi, au fost formaţi 32 de agenţi de poliţie.

 

 

07-11.01.2013 Curs teoretic BIA

 

            Are loc la sediul şcolii al doilea curs teoretic de formare a agenţilor de poliţie în domeniul “Managementul stresului profesional şi a competenţelor în tactica tragerii”, din cadrul proiectului BIA - WP5. În cadrul acestei activităţi, au fost formaţi 31 de agenţi de poliţie.