Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj Napoca

 

 

              

   

    Anunturi Legaturi utile

Home
Despre noi
Echipa Manageriala
Admitere
Sistem de invatamant
Infrastructura
Activitati extracurriculare
Contact
Informatii Publice
E-Learning
Lectie demonstrativa

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

“Cărţile ne învaţă ceea ce mintea noastră singură nu poate să pătrundă”

                                                                                                                                                 PANAIT ISTRATI

 

Biblioteca oferă acces la fondul de publicaţii, impunându-se prin varietatea publicaţiilor sale şi prin serviciile asigurate utilizatorilor săi. În timp, fondul de carte s–a mărit, atât cantitativ cât şi calitativ, adecvat nivelului şi profilului de învăţământ: drept, învăţâmânt–educaţie, psihologie, sport–educaţie fizică,  limbă–literatură, istorie, generalităţi, etc... În prezent, totalul publicaţiilor se ridică la aproximativ 8500 de volume, din care 500 volume sunt periodice.

În vederea sprijinirii procesului de învăţământ, biblioteca mai pune la dispoziţia elevilor/cursanţilor suporturile de curs necesare pregătirii teoretice, baza de date E-Cazoteca, care este formată din speţe, analize de caz, referate primite de la unităţile teritoriale de poliţie şi Videoteca, care cuprinde filme didactice, documente existente pe cd, prezentări ale şcolilor aflate în parteneriat cu şcoala noastră.

Modernizarea bibliotecii constituie un proces permanent şi  dinamic, astfel că în viitor ne propunem iniţierea unui proiect de informatizare a acesteia pentru a putea asigura obţinerea cât mai rapidă şi mai completă a informaţiilor necesare studiului.

 

 

 

Înapoi